Samsung Galaxy A7 krijgt februari update in Nederland, begint aan Android 9 in Rusland

0
8


Voor de Nederlandse Galaxy A7 staat sinds kort een nieuwe update klaar met de beveiligingspatch van februari. Bovendien krijgt het toestel een aantal nieuwe camerafuncties. Opvallend detail: Android Pie is nog niet van de partij, al begint de uitrol daarvan vandaag wel in Rusland.

samsung galaxy a7 update februari camera watermerk

Galaxy A7 update februari 2019

En zo rolt voor de Galaxy A7 dus een 372MB grote update uit met firmwareversie A750FNXXU1ASB2. Met deze update worden onder meer alle beveiligingspatches tot en met die van februari op het toestel geïnstalleerd. Maar dat is lang niet alles. Een blik op de changelist laat ook zien dat de camera nu een Watermerk-functie krijgt. De tweede echte Galaxy A7 update brengt dus ook een tweede nieuwe camera feature met zich mee. De eerste update bracht de Super Slow-mo functie, tenslotte

Naast de Watermerk-functie is de stabiliteit van de hele camera-app verbeterd, evenals die van het aanraakscherm – wat dat ook moge betekenen. Uiteraard komen ook nu weer de gebruikelijke verdere optimalisaties en bugreparaties mee.

samsung galaxy a7 update februari 2019 changelist
samsung galaxy a7 update februari 2019 software info a750fnxxu1asb2
samsung galaxy a7 update februari 2019 camera watermark 1
samsung galaxy a7 update februari 2019 camera watermark 2

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update op jouw Galaxy A7 installeren als je een unbranded Nederlands exemplaar hebt, of als je een branded variant van T-Mobile gebruikt. Voor Belgische exemplaren en Vodafone toestellen is de nieuwe update op het moment van schrijven nog niet beschikbaar.

Android 9 upgrade nu ook van start

Mocht je onverhoopt een Russische Galaxy A7 hebben, dan staat een update van een heel ander kaliber voor je klaar: de grote upgrade naar Android 9 Pie. Firmwareversie A750FNPUU1BSC4 brengt daar weliswaar geen nieuwe beveiligingspatch, maar wel Android 9 inclusief de One UI interface (thanks, Stefan).

galaxy a7 android 9 one ui software info

Zoals altijd, betekent een dergelijk startschot nog niet dat je ‘m nu ook direct in Nederland kunt installeren. De uitrol in Rusland geldt – ondanks het bestaan van een heus beta-programma – toch als een gevalletje proefkonijn. Gaat alles daar goed, dan rolt de upgrade verder naar andere landen. Duiken bugs op, dan worden deze eerst nog gerepareerd.

Wanneer Android 9 Pie dus op de Nederlandse A7 zal arriveren durven we niet te zeggen. Volgende week zullen we je in ieder geval alvast een preview geven:

samsung galaxy a7 android 9 pie one ui preview

Het bericht Samsung Galaxy A7 krijgt februari update in Nederland, begint aan Android 9 in Rusland verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here