April update nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy A5 2017

0
10


Voor Samsung’s Galaxy A5 uit 2017 rolt vandaag een nieuwe update uit. Daarin zit de beveiligingspatch van de maand april, en niet veel anders.

Galaxy A5 2017 update april 2019

Eerder deze week zagen we een update op de Galaxy A5 uit 2015 verschijnen. Dat was opvallend. Maar bij zijn jongere broertje – de A5 uit 2017 – verbaast nog niemand zich over de nieuwste updates. Dat toestel kreeg en krijgt ze gewoon netjes iedere maand. Ook nu weer.

En zo arriveert vandaag firmwareversie A520FXXU9CSD2 op de Galaxy A5 2017. Het totale pakket is met een omvang van ruim 64MB niet erg groot. De beveiligingspatch van april beslaat waarschijnlijk het grootste deel ervan. Daarin zitten dit keer 26 verbeteringen voor het Android OS. Samsung zelf timmert nog 15 zwakke plekken dicht in het deel van de patch dat voor de eigen applicaties en interface bedoeld is. De twee belangrijkste verbeteringen hebben betrekking op de Alarmstand, en op het tonen van notificaties vanuit de Veilige map als deze eenmaal afgesloten is.

galaxy a5 2017 update april 2019 patch a520fxxu9csd2 changelist

Beschikbaarheid in Nederland

Met de nieuwe update blijft de A5 uit 2017 een van de toestellen die door Samsung misschien wel het best wordt bijgehouden. Althans, in Nederland, waar de update nu beschikbaar is. Op Belgische toestellen is het plaatje helaas anders – die staan nog in de file bij de beveiligingspatch van januari. Nederlandse branded toestellen van T-Mobile lopen niet achter, maar krijgen op dit moment de patch van april nog even niet. Het is echter een kwestie van tijd tot dit wel gebeurt.

Heb jij de update geïnstalleerd? Heb je nog meer veranderingen opgemerkt? Deel jouw ervaringen hieronder!

(Dank, Basoglu, Luitzen!)

Het bericht April update nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy A5 2017 verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here