Samsung Galaxy A70 pre-order: release en levering in Nederland

0
10


Binnenkort brengt Samsung officieel de Galaxy A70 uit in Nederland. Wanneer is hij dan echt leverbaar? En waar kun je de Galaxy A70 pre-orderen? De antwoorden op deze vragen vind je – jaja – hieronder.

samsung galaxy a70 pre-order

Samsung Galaxy A70 pre-order

In mei komen twee gróóóte Galaxy telefoons uit in Nederland. Beide hebben een 6,7 inch AMOLED display, een vingersensor in het scherm,  128GB opslag, en een triple camera met een hoge resolutie. Echter, de een is vrij duur, de ander best betaalbaar. We hebben het over de Galaxy A80 en de Galaxy A70, die we onlangs vergeleken. Het is de laatste – de betaalbare Galaxy A70 – die als eerste in de winkels ligt. Adviesprijs: €399. Toen Samsung het toestel aankondigde, werd nog ‘medio april’ als releasedatum genoemd. Dat blijkt inmiddels wat krap.

Een rondgang bij een aantal winkels maakt ons wel wat wijzer, gelukkig. In Samsung’s eigen shop HIER is de leverdatum nu 10 mei. Tenminste, vanaf die dag kan het toestel echt verzonden worden. Natuurlijk, Samsung’s eigen leverdatum is indirect ook de officiële releasedatum. Maar dat wil niet zeggen dat sommige winkels geen eigen planning lijken te hebben.

De MediaMarkt, bijvoorbeeld, zegt de Galaxy A70 al begin volgende week bij jou te kunnen bezorgen. Ook optimistisch staan de zaken bij Mobiel.nl. Daar hopen ze ‘m binnen enige dagen te hebben, net als bij Belsimpel. Alleen wie ‘m bij Coolblue of Bol.com wil kopen moet nog wat meer geduld hebben.

Beste aanbiedingen per provider

Uiteraard kun je ‘m ook nu al reserveren in combinatie met een abonnement – bij een van de vele telefoonshops die ons land rijk is. De scherpste deals die nu al te vinden zijn, vind je in het onderstaande overzicht. Pro-tip: kies de optie ‘Geen BKR registratie’ als je alleen aanbiedingen wilt zien met een totaal kredietbedrag van €250 of minder.

Het bericht Samsung Galaxy A70 pre-order: release en levering in Nederland verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here