Batterij van de Samsung Galaxy Note 10 ‘Pro’ opgedoken, is de moeite

0
9


De batterij van de aankomende Samsung Galaxy Note 10 werd recent al gecertificeerd in Zuid-Korea. Een foto bevestigt een recent gerucht over de capaciteit van de accu van de ‘grote’ versie van het toestel.

samsung galaxy note 10 batterij

Galaxy Note 10 batterij

Afgelopen weekend verspreidde de Chinese telefoonroddelaar IceUniverse al het gerucht dat de Galaxy Note 10 een flinke accu zal krijgen. Via het Zuid-Koreaanse KoreaSafety duikt nu de certificatie op die de batterij zelf toont. Het onderdeel met modelcode EB-BN975ABU, wat logischerwijs – en Samsung’s codering kennende – behoort bij een telefoon met modelcode SM-N975. En daarvan weten we dat het de ‘grote’ versie van de Galaxy Note 10 is. Mogelijk dat deze straks ‘Galaxy Note 10 Pro‘ gaat heten, maar dat is nog allerminst zeker.

In ieder geval kunnen we op de gruizige foto nog net ontwaren dat de batterij een ‘typical’ capacity lijkt te hebben van 4500mAh. Mogelijk gaat het hier om een variant op de accu die ook in de Galaxy A70 te vinden is. In dat geval ligt de ‘rated’ capaciteit rond de 4400mAh. Dat is net weer een stapje groter dan de batterij in de Note 9, en een welkome verbetering.

En de ‘kleine’ Note 10`?

Naast de 6,7 inch Note 10 Pro is de verwachting dat Samsung ook een Note 10 met een 6,4 inch scherm uit gaat brengen. Van dit toestel (SM-N970) dook nog geen informatie op over de accu. Dat deze net een maatje kleiner zal zijn ligt voor de hand. Wel gaan we er vanuit dat beide modellen vergelijkbaar zullen zijn qua hardware – die op hun beurt weer vergelijkbaar zijn met de huidige Galaxy S10-generatie.

Galaxy Note 10 releasedatum

De lancering van de Galaxy Note 10 wordt in augustus verwacht, net zoals in afgelopen jaren de onthulling van de voorgaande modellen. Vervolgens ligt hij later die maand als in de Nederlandse winkels, of heel vroeg in september – dat zal een beetje van Samsung’s timing afhangen. Dat de verschillende Note 10 modellen niet goedkoop zullen zijn spreekt voor zich. Hoewel prijzen uiteraard nog niet bekend zijn, kun je erop rekenen dat deze bij pakweg €999 beginnen voor het basismodel.

Het bericht Batterij van de Samsung Galaxy Note 10 ‘Pro’ opgedoken, is de moeite verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here