Ook Samsung Galaxy Note 9 krijgt binnenkort nieuwe 68 graden selfie camerastand

0
6


Na de Galaxy S9 brengt Samsung de extra selfie-stand van de Galaxy S10 straks ook naar de Galaxy Note 9. Dat zien we in een update die nu al in een aantal landen beschikbaar is.

samsung galaxy note 9 nieuwe camera stand 68 graden selfies

Galaxy Note 9 krijgt ingezoomde selfie-stand

Op de Galaxy S10 zagen we voor het eerst dat Samsung in de camera twee selfie-standen standaard ingebouwd had. De ene stand heeft een beeldhoek van 80 graden, de andere biedt een meer ingezoomde opname met een beeldhoek van 68 graden. Eind maart kwam deze laatste stand naar de Galaxy S9, en binnenkort dus ook naar de Galaxy Note 9.

Een 518MB grote update die nu al in Duitsland beschikbaar is – firmware N960FXXU2CSDE – doet een paar opvallende dingen. Zo installeert hij nog geen nieuwe beveiligingspatch. Het is tenslotte de twee update die in april naar de Galaxy Note 9 komt – en de patch van mei is nog niet uit. Wel aan boord is de mogelijkheid het in- en uitschakelen van Nachtstand op gezette tijden te programmeren. En we zien een update van de camera-applicatie.

Na installatie zie je in de Camera nu een tweede opnamemogelijkheid voor de frontcamera. Met de – nu – twee icoontjes kun je dus switchen tussen de beeldhoeken van 80 of 68 graden. Het resultaat spreekt voor zich, en je hebt dus geen dual front camera nodig om het effect te gebruiken.

galaxy note 9 nieuwe camera selfie stand changelist
galaxy note 9 nieuwe camera selfie stand software info
galaxy note 9 nieuwe camera selfie stand 80 graden
galaxy note 9 nieuwe camera selfie stand 68 graden

Wanneer in Nederland?

Wanneer deze update beschikbaar komt op de Galaxy Note 9 durven we nog niet te zeggen. Voor de Nederlandse toestelversie is alweer een andere firmwareversie in ontwikkeling. Mogelijk krijgen we de nieuwe snufjes in ons land dus tegelijk met de beveiligingsupdate van mei. Maar dát de features ook hier binnenkort zullen worden uitgerold is niet meer dan logisch. Uiteraard laten we het je weten als het eenmaal zo ver is.

Het bericht Ook Samsung Galaxy Note 9 krijgt binnenkort nieuwe 68 graden selfie camerastand verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here