Mei update voor de Samsung Galaxy A50 verbetert camera, beveiliging en meer

0
8


Samsung rolt opnieuw een flinke update uit voor de Galaxy A50. De nieuwste beveiligingspatch en een betere camera zijn niet de enige verbeteringen in de recentere firmware.

samsung galaxy a50 update mei 2019

Galaxy A50 update mei 2019

Slechts iets meer dan twee weken geleden kreeg de Galaxy A50 nog een grote update, die onder meer vingerafdruksensor veel sneller maakte. Toch blijkt Samsung nog niet klaar met het toestel dat officieel slechts iedere drie maanden bijgewerkt wordt. Deze week komt namelijk weer een pakket nieuwe software uit voor het toestel.

En zo rolt op de Galaxy A50 een ruim 160MB grote update binnen met een aantal belangrijke verbeteringen. Als eerste zien we natuurlijk dat de beveiligingspatch van mei wordt geïnstalleerd – inclusief 67 fixes voor het Android OS, en 21 voor Samsung’s One UI en apps. Tevens wordt de kwaliteit en stabiliteit van de Wi-Fi verbinding beter.

Verreweg het interessants zijn natuurlijk de verbeteringen aan de camera van de A50. Niet alleen moet de software stabieler zijn – we hadden niet de indruk dat deze erg instabiel was, maar oké – maar ook de fotokwaliteit zou vooruit gaan. We konden zo gauw niet uitgebreid testen wat de verschillen hier zijn, dus daar gaan we de komende dagen achter komen.

galaxy a50 update mei 2019 changelist a50fnxxu1ase3

Beschikbaarheid

De nieuwe update is nu beschikbaar op de Nederlandse Galaxy A50 die niet direct bij Vodafone of T-Mobile werd gekocht. Heb jij jouw toestel wel bij een van deze providers aangeschaft? Dan heb je een branded model, en moet je nog even afwachten. Deze toestellen lopen nog wat achter qua updates op dit moment. Hetzelfde geldt voor de Belgische A50, die nog bij de eerste update voor het toestel bleef steken tot nu toe.

Zoals gebruikelijk ontvang je vanzelf de melding dat de update klaar staat zodra jouw toestel ‘m kan downloaden. Vol ongeduld kun je ook via Instellingen naar Software-update gaan en op Downloaden en installeren tikken – dan zie je ook gelijk of dit al mogelijk is.

Heb jij de update op jouw Galaxy A50 uitgevoerd? En vooral: merk je iets van de betere camerakwaliteit? Laat ons hieronder weten wat je dan precies merkt!

PS: het hoge tempo waarin Samsung nu updates uitbrengt voor de A50 zal vroeg of laat afnemen. Nu, vrij kort na de release van de telefoon, wordt nog van alles verbeterd. Maar uiteindelijk zal het toestel toch overschakelen naar het normale updatetempo van eens per kwartaal. Althans, dat verwachten wij.

Het bericht Mei update voor de Samsung Galaxy A50 verbetert camera, beveiliging en meer verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here