Samsung Galaxy S10 cashback tip: €200 retour na aankoop

0
13


De komende week loopt een interessante Samsung Galaxy S10 cashback actie. Schaf het toestel aan bij de MediaMarkt en je kunt €200 retour krijgen na aankoop. Ook voor de Galaxy S9 en Tab S5e zijn er interessante kortingen. Hoe je deelneemt aan deze actie lees je hieronder.

samsung galaxy s10 cashback €200 geld terug actie mediamarkt

Sinds de lancering van de Galaxy S10 waren er in feite nog niet zoveel interessante acties voor het toestel. Samsung zelf verkoopt ‘m het liefst gewoon voor de volle mep, momenteel. Met zijn 6,1 inch AMOLED display-met-ingebakken-camera, snelle hardware en uitstekende triple camera is het dan ook van de allerbeste smartphones op de markt. Meer erover lees je in onze uitgebreide Galaxy S10 review.

Samsung Galaxy S10 cashback actie

De komende dagen – tot en met zondag 2 juni, om precies te zijn – kun je bij de MediaMarkt deelnemen aan de Haal alles uit je vakantiegeld actie. Heel veel producten zijn interessant geprijsd. Maar met name voor de Galaxy S10 met 512GB is het retourbedrag flink: €200. Het gaat daarbij inderdaad om precies die versie van het toestel: de S10 met 512GB opslagcapaciteit. Deze kost los €944 – en dus nog maar €744 nadat je geld terug hebt gekregen.

Je kunt deelnemen aan de actie als je dat toestel bij de MediaMarkt HIER koopt. Vervolgens moet je je deelname uiterlijk 17 juni bij Samsung HIER registreren. Als je jouw toestel eenmaal in huis hebt, moet je via die pagina ook een foto van de streepjescode en kopie van de factuur/bon uploaden. Een precieze uitleg vind je ook op die pagina, en je kunt Samsung om hulp vragen.

Andere modellen

Binnen dezelfde actie kun je ook geld retour krijgen na aanschaf van de Galaxy S9 (€75) of de Tab S5e (€50). Kijk op de actiepagina van de MediaMarkt voor de aanbiedingen. En check ook hiervoor Samsung’s uitleg- en registratiepagina voor jouw deelname.

Wanneer krijg je je geld teruggestort

Zoals altijd bij dit soort acties zegt Samsung ernaar te streven het geld binnen 6 weken na ontvangst van jouw ‘volledige en geldige registratie’. Vragen over jouw deelname kun je ook aan Samsung stellen via de registratiepagina HIER.

Het bericht Samsung Galaxy S10 cashback tip: €200 retour na aankoop verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here