Samsung Galaxy S9 cashback: €75 terug na aankoop bij de MediaMarkt

0
16


Samsung’s cashback actie voor de Galaxy S9 is terug van weggeweest. In samenwerking met de MediaMarkt kun je de komende dagen €75 terug krijgen na aanschaf. Lees verder als je wilt weten hoe je kunt deelnemen.

samsung galaxy s9 cashback actie €100 terug

Als je tot en met 2 juni een Galaxy S9 of S9 Plus koopt bij de MediaMarkt kun je aankoop €75 terug krijgen van Samsung zelf. Je kunt alleen dit bedrag terugkrijgen als je jouw S9 bij de MediaMarkt koopt – niet bij andere winkels.

Daarnaast moet je jouw deelname tot en met 17 juni registreren op Samsung’s actiepagina. Daar moet je ook aantonen dat je jouw toestel bij de MediaMarkt hebt aangeschaft. Dit doe je door een kopie van de bon/factuur de uploaden, evenals een foto van de streepjescode. Op registratiepagina vind je ook de verdere uitleg van de actie, en kun je Samsung zelf om hulp vragen.

Let op: de Galaxy S9 is niet de telefoon in deze cashback actie. Check ook de Galaxy S10 cashback actie waarbij je zelfs €200 retour kunt krijgen. Of ga gelijk naar de actiepagina van de MediaMarkt voor nog veel meer scherpe deals.

Eerdere afgelopen acties:

De bekende, grote Galaxy S9 cashback actie is nu weer terug. Als je vanaf nu tot en met 17 februari een actietoestel – S9, S9 Plus, Note 9 – koopt, kun je €100 teruggestort krijgen. Daardoor worden de toestellen, inclusief hun prima camera’s, fantastische beeldscherm en goede accuduur, een heel stuk goedkoper. Hoe kun jij meedoen?

Galaxy S9 cashback actie

De Galaxy S9 cashback actie werkt in feite zoals je misschien wel kent van andere Samsung acties. Je moet jouw Galaxy S9 kopen tijdens de actieperiode die van 31 december t/m 17 februari loopt. Ook moet je jouw deelname registreren op de speciale actiepagina HIER. Daarna moet je uiterlijk 4 maart je aankoopbon/factuur uploaden, evenals een foto van de streepjescode van jouw S9 (Plus) of Note 9. Daarop moeten EAN-code en IMEI-nummer te zien zijn. Dit doe je eveneens op de actiepagina HIER. Wil je hulp van Samsung zelf? Ook dat kun je op die pagina krijgen.

Let op: je kunt alleen deelnemen als je een originele Nederlandse Galaxy S9, S9 Plus of Note 9 koopt. In de race om lagere prijzen importeren sommige winkels toestellen uit andere landen. Echter, met zo’n toestel kom je niet in aanmerking voor deze cashback actie. Adverteert een winkel níet expliciet met deze actie, doen dan altijd eerst navraag.

Bij een aantal winkels en providers koop je altijd een origineel Nederlandse Galaxy S9, S9 Plus of Note 9:

Hetzelfde geldt voor de providers:

Voor deelname aan de actie maakt het niet uit of je jouw telefoon los koopt, of in combinatie met een abonnement.

Aanbiedingen vergelijken

Uiteraard kun je ook in onze prijsvergelijkers op zoek naar een scherpe aanbieding. Maar vergeet dan niet: als een shop de actie niet toont, is de kans aanwezig dat je niet voor deelname in aanmerking komt. Let hierop, en vraag het voor de zekerheid na, voordat je het toestel aanschaft.

Het bericht Samsung Galaxy S9 cashback: €75 terug na aankoop bij de MediaMarkt verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here