Mei update nu beschikbaar op de Samsung Galaxy A5 2017

0
22


We zaten er al op te wachten en nu is ‘ie er ook: de mei update voor de Galaxy A5 uit 2017. Dit alweer bijna tweeënhalf jaar oude toestel wordt gewoon weer netjes op tijd bijgewerkt.

samsung galaxy a5 2017 update mei 2019

Galaxy A5 2017 update mei 2019

Alle toestellen op Samsung’s maandelijkse-update-lijst kregen deze maand al de nieuwste security patch – alleen de Galaxy A5 uit 2017 zat nog te wachten. Met de komst van de ruim 53MB grote update naar firmwareversie A520FXXUACSE6 is het dan zover.

De update installeert de beveiligingspatch van mei. Daarin zitten een slordige 67 verbeteringen voor de beveiliging van het Android besturingssysteem. Tevens zijn er 21 fixes voor Samsung’s eigen software, waarbij onder meer de Galerij en de Veilige Map worden bijgewerkt. Vooral voor deze laatste rolde de laatste maanden heel regelmatig verbeteringen uit. Dit keer zorgt de patch ervoor dat de Veilige Map niet meer via ADB kan worden benaderd.

galaxy a5 2017 update mei 2019 changelog a520xxuacse6

Beschikbaarheid

De update is nu direct beschikbaar op unbranded toestellen in Nederland en België. Alleen als je jouw Galaxy A5 2017 direct bij T-Mobile aanschafte, moet je nog geduld hebben. Voor deze variant staat de nieuwe update nog niet klaar op dit moment.

Zodra hij er voor jouw A5 is, dan zal de download vroeg of laat vanzelf van start gaan. Je kunt altijd zelf checken of dit al mogelijk is, als je via de Instellingen naar Software-update gaat, en daar op Updates handmatig downloaden tikt.

Heb jij de update van vandaag op jouw Galaxy A5 2017 geïnstalleerd? Zijn er nog meer veranderingen die de moeite van het opmerken waard zijn? Laat het ons hieronder weten!

(Dank voor de heads up, Basoglu!)

Het bericht Mei update nu beschikbaar op de Samsung Galaxy A5 2017 verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here