Samsung, Disney en Pixar brengen Galaxy S10 ‘cutout wallpapers’: Frozen, The Incredibles, Zootopia

0
27


Samsung brengt samen met Disney en Pixar een aantal speciale ‘cutout wallpapers’ uit voor de Galaxy S10 en S10e. Je vindt ze gratis in Galaxy Themes – maar nog niet voor de S10 Plus.

samsung galaxy s10 gratis disney en pixar achtergronden

Galaxy S10 wallpapers: Frozen, The Incredibles, Zootopia

Vorig jaar brachten Samsung en Disney al een hele serie AR Emoji uit voor de Galaxy S9. Dezelfde samenwerking gaat dit jaar gewoon door, maar dan voor de Galaxy S10. Daarvoor komen nu een aantal wallpapers uit die speciaal ontworpen zijn voor het scherm van de S10 en S10e, met hun enkel camera uitsparing.

In het Achtergronden-deel van Galaxy Themes vind je een categorie Camera uitsparing wallpapers voor S10. Tik daarop, en je ziet bovenaan direct de achtergronden van The IncrediblesFrozenMickey Mouse, en Zootopia. Ze zijn gratis, dus daarvoor hoef je het in ieder geval niet te laten, natuurlijk. Tik op een afbeelding, kies onderin Downloaden en daarna Toepassen.

galaxy s10 disney wallpaper instellen 1
galaxy s10 disney wallpaper instellen 2
galaxy s10 disney wallpaper instellen 3
galaxy s10 disney wallpaper instellen 4
galaxy s10 disney wallpaper instellen 5

Als je een Galaxy S10 Plus hebt, dan heb je in het scherm natuurlijk een uitsparing voor twee camera’s. De nu gepubliceerde afbeeldingen zijn daar niet speciaal voor ontworpen, en op dat toestel tref je ze dan ook niet aan in Galaxy Themes. Toch gaan we ervanuit dat ook voor de S10 Plus binnenkort een set vergelijkbare achtergronden op zullen duiken. Verder laat Samsung weten in de nabije toekomst nog meer speciale ‘cutout wallpapers’ uit te gaan brengen.

Eerder al doken collecties met ‘cutout wallpapers’ voor de Galaxy S10 en S10 Plus. Bovendien vind je in de Play Store ook de app Hidey Holemet nog meer gratis achtergronden voor de toestellen. Al met al is er al heel wat keuze – en nu dus ook nog uit afbeeldingen uit je favoriete Disney danwel Pixar film.

Het bericht Samsung, Disney en Pixar brengen Galaxy S10 ‘cutout wallpapers’: Frozen, The Incredibles, Zootopia verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here