Samsung Galaxy A20e kopen: de beste aanbiedingen

0
21


Samsung’s op-één-na betaalbaarste smartphone van het jaar ligt in de Nederlandse winkels: de Galaxy A20e. Hoeveel kost hij? En waar kan ik ‘m het best kopen? Op deze vragen vind je hieronder het antwoord.

samsung galaxy a20e kopen

De Galaxy A20e is een van de twee toestellen die Samsung op de markt brengt met een vraagprijs onder de €200. Voor dat geldt krijg je wel 5,8 inch telefoon met een compact, stevig design. Bovendien is de hardware meer dan vlot genoeg voor al je dagelijkse beslommeringen. Er is een 13 megapixel dual camera aanwezig, en voor de beveiliging is er ook een vingerafdruksensor. Selfies maak je met de 8 megapixel frontcamera, die in een notch in het scherm weggewerkt zit. De 3000 mAh accu kun je via de USB-C poort snel opladen.

Samsung Galaxy A20e kopen

Samsung heeft de Galaxy A20e een adviesprijs van €179 meegegeven. Je kunt ‘m nu direct bestellen in Samsung’s eigen shop HIER. Maar dat is natuurlijk niet de enige winkel die ‘m inmiddels op voorraad heeft. Zo kun je ook terecht bij winkels als MediaMarktCoolBlueBol.com,  Mobiel.nl en Belsimpel. Bovendien bieden ook een aantal providers ‘m direct aan: Tele2T-Mobile, en KPN.

Prijzen vergelijken

Uiteraard kun je ook eerst prijzen bij alle winkels vergelijken, zodat je direct weet welke aanbieding het beste bij jou past. Werp een blik hieronder, of bezoek direct onze uitgebreide vergelijkers voor de Galaxy A20e met abonnement of als los toestel. Omdat het toestel een vriendelijke prijs heeft, zul je via je abonnement nooit meer dan €250 afbetalen. Hierdoor zijn alle aanbiedingen altijd zonder BKR-registratie. Dat is goed om te weten.

Het bericht Samsung Galaxy A20e kopen: de beste aanbiedingen verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here