Samsung Galaxy M20 abonnement vergelijken

0
7


De Samsung Galaxy M20 is een van de betaalbaarste toestellen die de fabrikant in 2019 op de markt brengt. Maar wel met een enorm voordeel: de accu. Hier vergelijk je de verschillende aanbiedingen voor de Galaxy M20 met abonnement.

Meer over dit toestelMenu sluiten

samsung galaxy m20 met abonnement vergelijken 1
samsung galaxy m20 met abonnement vergelijken 2
samsung galaxy m20 met abonnement vergelijken 3
samsung galaxy m20 met abonnement vergelijken 4
samsung galaxy m20 met abonnement vergelijken 5

Met de Galaxy M20 lanceert Samsung vermoedelijk de enige telefoon in de M-serie die in Europe en Nederland te koop zal zijn. Met zijn Exynos 7 processor en 4GB RAM is hij niet bijzonder snel. Maar alle belangrijke dingen, zoals sociale media, browsen, muziek, en video,  draaien soepel. Het 6,3 inch TFT LCD scherm heeft een inkeping voor de 8 megapixel front camera. Achterop zitten de 13 + 5 megapixel dual camera en de vingerafdruksensor. Het grootste pluspunt is natuurlijk de enorme 5000 mAh batterij. Als je meer wilt weten dan check je ons overzicht van de Galaxy M20.

Samsung Galaxy M20 abonnement vergelijken

Alle aanbiedingen voor de Galaxy M20 met abonnement vergelijk je hier in ons duidelijke overzicht. Kies provider, databundel, en bedenk dat je ‘m altijd zonder BKR-registratie bestelt. Dat komt door de vriendelijke prijs van het toestel.Het bericht Samsung Galaxy M20 abonnement vergelijken verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here