Samsung Galaxy J4/J6 Plus tip als je camera niet werkt na de Android 9 update

0
22


Heb jij Samsung’s Galaxy J4 Plus of J6 Plus? En doet jouw camera het niet meer na de update naar Android 9 Pie? Probeer dan snel de onderstaande ‘oplossing’ voor het probleem.

samsung galaxy j4 j6 plus camera werkt niet na android 9 update: oplossing

Galaxy J4/J6 Plus: niet-werkende camera fixen in Android 9

Samsung rolde onlangs de Android 9 update uit voor de Galaxy J6 Plus en voor de J4 Plus. Echter, inmiddels meldden heel wat gebruik(st)ers dat de camera niet werkt na de update. Dat is erg vervelend – maar de oplossing blijkt vaak erg simpel. We hoorden namelijk inmiddels van verschillende mensen dat het probleem opgelost was na het helemaal opnieuw opstarten van hun toestel.

Om dit te doen, moet je jouw toestel eerst volledig uitschakelen. Druk de Aan/uit-toets wat langer in tot het menu in beeld verschijnt waar je kunt kiezen voor Uitschakelen, Opnieuw opstarten of Alarmstand. Kies Uitschakelen, en bevestig dit nogmaals. Wacht tot je telefoon helemaal uitgeschakeld is, en dan nog een minuutje.

Vervolgens hoef je ‘m alleen maar weer normaal te starten: houdt de Aan/uit-knop even ingedrukt tot hij begin op te starten. Verschillende mensen hebben ons inmiddels bevestigd dat de camera nu weer gewoon zijn normale werk doet.

Is dat bij jou toch niet het geval? Blijft de camera het niet doen na uitschakelen en opnieuw starten? Laat het ons dan hieronder weten!

Het bericht Samsung Galaxy J4/J6 Plus tip als je camera niet werkt na de Android 9 update verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here