Samsung Galaxy S8 krijgt ‘tussendoor-update’ voor betere camera

0
8


Samsung heeft opnieuw een update beschikbaar gesteld voor de Galaxy S8 en S8 Plus. Deze brengt uiteraard nog geen nieuwe security patch, maar verbeterde camera-software.

samsung galaxy s8 tussen update camera

Galaxy S8 update voor betere camera

Sinds gisteren staat een nieuwe update klaar voor de Galaxy S8. Het toestel kreeg anderhalve week geleden al de beveiligingspatch van mei, dus de tweede update in korte tijd brengt op dat front geen verandering. Het is des te verrassender dat de nieuwe update zelfs iets groter is dan de vorige. De firmwareversies G950FXXU4DSE4 (S8) en G950FXXU4DSE4 (S8 Plus) arriveren in een download van ruim 620MB – de vorige keer bleef de teller steken op 420MB.

Toch is de enige concrete verbeteringen die de changelog – zie hieronder – opsomt, dat de stabiliteit van de camera verbeterd is. Het lijkt daarbij te gaan om een verbeteringen in de software, zonder toevoeging van nieuwe functies. Althans, wij konden ze zo gauw nog niet ontdekken. Jij wel? Laat het ons hieronder weten!

galaxy s8 update camera changelog g955fxxu4dse4

Beschikbaarheid

In ieder geval kun je de nieuwe softwareversie nu installeren als je een Nederlandse, unbranded Galaxy S8 (Plus) hebt. Op branded toestellen van T-Mobile of Vodafone is hij, net als op de Belgische S8, nog niet beschikbaar. Zoals gebruikelijk verschijnt de update-melding vanzelf tussen je notificaties – of je controleert handmatig via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij wel merkbare en/of zichtbare veranderingen en/of verbeteringen ontdekt in de nieuwe update? Dan lezen we daarover graag jouw reactie, hieronder. Bijvoorbaar dank!

(Dank, Abdel, voor je melding!)

Het bericht Samsung Galaxy S8 krijgt ‘tussendoor-update’ voor betere camera verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here