Hoe zit het inmiddels met de release van de Samsung Galaxy Fold?

0
5


Om de dag is wel een of ander gerucht dat Samsung de Galaxy Fold spoedig zal uitbrengen. Ook wij krijgen heel regelmatig allerlei vragen hierover. Hoe zit het nu dus met de release van het toestel? Wat zegt Samsung zelf eigenlijk?

samsung galaxy fold nieuwe release datum

Galaxy Fold nieuwe releasedatum

Niet lang voor de geplande release van de Galaxy Fold bleek het toestel een paar grote problemen met het display te hebben. Niet lang daarna besloot Samsung dan ook de release uit te stellen. Sindsdien duiken met de regelmaat van de klok berichten op dat de Zuid-Koreanen het toestel nu dan toch spoedig gaan lanceren. Of tenminste spoedig aankondigen wanneer ze ‘m uitbrengen. Of hopelijk vlot gaan laten weten wanneer ze een nieuwe releasedatum aan gaan kondigen. Et cetera, enzovoort. Duidelijkheid is ver te zoeken.

Soms is Samsung zelf de bron van de verwarrende berichten, en soms is minder duidelijk waar optimistisch nieuws vandaan komt. Een paar dagen geleden leek het dan zover: volgens een Koreaanse publicatie ligt de Galaxy Fold in juli in de schappen. Echter, wie heeft opgelet de afgelopen maanden voelde ‘m al aankomen: nee, in juli gaat het niet gebeuren, aldus Samsung zelf. Er wordt zelfs benadrukt dat er sinds het uitstellen van de release in april gewoon nog steeds geen officiële nieuwe releasedatum is geprikt. Met andere woorden: Samsung lijkt nu dan toch te willen zeggen dat het nog wel even kan gaan duren.

En dus?

Als we al het stof laten optrekken, blijkt de situatie rond de release van de Galaxy Fold verrassend duidelijk. Tot Samsung echt, officieel een nieuwe datum aankondigt, is er simpelweg géén nieuwe releasedatum. Het kan augustus worden, of november. Of 2020, wat dat betreft. En als we eerlijk zijn twijfelen we of het augustus wordt. In die maand staat ook de Galaxy Note 10 op de agenda – een andere ultra-high-end Samsung telefoon – en we denken niet dat de Koreanen hun eigen onweer wil stelen, tenslotte.

Misschien het zelfs wel verstandig van Samsung om nog wat langer te wachten. Tenminste is dan duidelijk dat er meer gedaan is aan het kwetsbare display dan alleen een snelle fix met een waarschuwinkje links en een extra beschermfolietje rechts.

Voor nu wachten wij maar gewoon af tot de Zuid-Koreanen onomwonden een nieuwe release aankondigen. Het puntje van onze stoel – waarop we het in eerste instantie nog lang hebben volgehouden – is inmiddels toch wat oncomfortabel geworden. Gewoon achterover leunen blijkt een prettiger houding.

(function() {
if (!window.mc4wp) {
window.mc4wp = {
listeners: [],
forms : {
on: function (event, callback) {
window.mc4wp.listeners.push({
event : event,
callback: callback
});
}
}
}
}
})();

Wil jij een mail ontvangen wanneer Samsung’s Galaxy Fold in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Het bericht Hoe zit het inmiddels met de release van de Samsung Galaxy Fold? verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here