Ook Samsung Galaxy Note 9 krijgt spoedig nieuwe camera features: Nacht, QR scanner

0
6


Samsung brengt binnenkort een aantal nieuwe camera-functies naar de Galaxy Note 9. Net als de Galaxy S10 en Galaxy S9 krijgt het toestel onder meer de nieuwe Nacht camera-stand.

samsung galaxy note 9 nacht camera stand

Galaxy Note 9 krijgt Nacht camera-stand, QR-code scanner

Samsung brengt een aantal nieuwe camera-snufjes naar haar toptelefoons uit 2018. Zo krijgt niet alleen de Galaxy S9 de nieuwe Nacht camera-modus, maar komt deze ook naar de Galaxy Note 9. Dat blijkt uit de update die in een aantal landen nu al op het toestel te installeren is.

De aankomende firmwareversie N960FXXU3CSF9 brengt niet alleen de gebruikelijke verbeteringen in de beveiliging naar de Galaxy Note 9. Het toestel krijgt dezelfde camera-stand die een een tijdje terug zijn debuut maakte op de Galaxy S10: de Nacht modus. Deze biedt een hogere fotokwaliteit dat de tot nu toe ingebouwde Scène-optimalisatie bij weinig licht. Praktisch gezien zal het toestel een foto langer belichten, en minder ruisonderdrukking toepassen. Dat komt komt vooral de hoeveelheid details ten goede die je bij nachtopnames vastlegt.

Bovendien krijgt de Galaxy Note 9 dezelfde nieuwe QR-code scanner die op korte termijn ook naar de Galaxy S9 zal komen. Indien nodig schakel je ‘m in de Camera-instellingen in, maar op ons toestel was deze na de update direct al geactiveerd. Richt in de normale Foto-stand de camera van de Note 9 op een QR-code, en deze zal direct herkend en gescand worden. Je hoeft daarvoor geen verdere stappen meer te nemen, noch Bixby Vision ervoor in te schakelen.

galaxy note 9 krijgt nacht camera stand 1
galaxy note 9 krijgt nacht camera stand 2
galaxy note 9 krijgt nacht camera stand 3
galaxy note 9 krijgt qr scanner
galaxy note 9 qr scanner

Wanneer in Nederland?

Op het moment van schrijven is de aankomende update voor de Galaxy Note 9 nog niet in Nederland en België beschikbaar. Wel kun je ‘m al installeren als je een Duits toestel hebt, bijvoorbeeld. Wij verwachten dat hij spoedig – later deze week, met een beetje geluk – ook in Nederland aangeboden zal worden. Tenslotte komen updates momenteel meestal behoorlijk snel ook in Nederland beschikbaar nadat onze Oosterburen deze ontvingen.

Zodra je de update kunt installeren, laten we dit natuurlijk nog apart weten. Heb jij de update al op jouw Galaxy Note 9 geïnstalleerd? Laat het ons hieronder weten!

Het bericht Ook Samsung Galaxy Note 9 krijgt spoedig nieuwe camera features: Nacht, QR scanner verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here