Samsung brengt Galaxy S10 (Plus) in het zilver uit in Nederland

0
5


Kort nadat hij elders al opdook, brengt Samsung de zilverkleurige Galaxy S10 en S10 Plus officieel uit in Nederland. In eerste instantie zijn de Prism Silver toestellen bij een beperkt aantal winkels verkrijgbaar.

samsung galaxy s10 zilver

Zilverkleurige Galaxy S10 neemt de kleur van het omgevingslicht aan (foto)

Galaxy S10 zilver

Hoewel Samsung de Galaxy S10 (Plus) inmiddels in heel wat kleurvarianten uitbracht ontbrak één populaire variant nog: een zilverkleurig toestel. In Zuidoost Azië was een dergelijke variant al wat langer verkrijgbaar, maar het bleef lang onduidelijk of hij ook naar Nederland zou komen.

De zilveren Galaxy S10 (Plus) valt op doordat de body eigenlijk vooral de kleur aan lijkt te nemen van het licht in de omgeving. Hetzelfde effect zien we in feite ook bij de andere kleuren, maar het is natuurlijk het meest uitgesproken bij een neutrale kleur als zilver. Pardon, Prism Silver, zoals Samsung het zelf noemt.

Samsung laat weten de zilveren S10 en S10 Plus vanaf deze week ook in ons land te gaan verkopen. In eerste instantie zullen de zilverkleurige modellen verkrijgbaar zijn in Samsung’s eigen shop HIER, en bij T-Mobile HIER. De modellen hebben dezelfde features, specs en prijs als de andersgekleurde toestelversies. Let op: de zilverkleurige S10-modellen zijn vooralsnog alleen met 128GB opslag leverbaar. Uitvoeringen met 512GB of 1TB opslag zijn er (nog?) niet in de nieuwe kleur. Of de zilveren Galaxy S10 modellen straks ook bij andere winkels verkrijgbaar zullen zijn moet de komende tijd blijken.

Galaxy S10e zilver

Overigens: ook van de Galaxy S10e bestaat een zilverkleurige uitvoering. Samsung zelf noemt deze toestelvariant niet, maar je kunt ‘m onder meer bij Mobiel.nl HIER en Belsimpel HIER vinden (dank, Tim!). Hij is daar als het goed is binnen enige dagen direct leverbaar. Zo heb je  vanaf nu dus de complete S10-serie beschikbaar in de prisma-zilveren jas.

Het bericht Samsung brengt Galaxy S10 (Plus) in het zilver uit in Nederland verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here