Juli update beschikbaar voor de Samsung Galaxy A8 en A5 2017

0
29


Voor Samsung’s Galaxy A8 uit 2018 en A5 uit 2017 staat inmiddels weer een nieuwe update klaar. Op beide toestellen gaat het om de beveiligingspatch van de maand juli.

samsung galaxy a8 a5 update juli 2019

Galaxy A8 en A5 2017 update juli 2019

Om maar met de Galaxy A8 te beginnen: voor dat toestel wordt firmwareversie A530FXXU7CSG5 uitgerold. Op het moment van schrijven is de nieuwe software beschikbaar via Samsung’s Smart Switch PC-software. Echter, we verwachten dat hij ieder moment ook direct op het toestel zelf – OTA, Over The Air – beschikbaar zal komen.

Voor de Galaxy A5 2017 staat firmwareversie A520FXXUBCSG1 klaar – zowel via Smart Switch, als ook OTA. De ruim 51MB grote download installeert net als op de A8 de beveiligingspatch van juli. Daarin zitten in totaal 24 fixes van Google voor het Android OS. Bovendien bevat de patch ook nog 13 verbeteringen van Samsung voor haar eigen applicaties en interface.

galaxy a5 2017 changelog update juli 2019 a520fxxubcsg1

Zowel de Galaxy A8 als de A5 behoren tot de toestellen die Samsung misschien wel het betrouwbaarst op tijd bijwerkt, iedere maand. En juli is, zo blijkt met de updates van vandaag, geen uitzondering. Wel moet je, zoals gebruikelijk, nog even geduld hebben als jij jouw A5/A8 direct bij T-Mobile of Vodafone hebt aangeschaft. Voor deze branded modellen komt de update op een ander, later moment. Het zelfde geldt voor Belgische toestellen met landcode LUX.

Als een update direct OTA beschikbaar is op jouw telefoon, dan krijg je daar automatisch een melding van. Je kunt ook altijd handmatig controleren of je al kunt updaten. Ga in de Instellingen naar het item Software-update en tik op Downloaden en installeren (Galaxy A8) of Updates handmatig downloaden (Galaxy A5).

Heb jij jouw Galaxy A5 of Galaxy A8 al bijgewerkt? Kwam de update voor de laatste bij jou al OTA binnen?

Het bericht Juli update beschikbaar voor de Samsung Galaxy A8 en A5 2017 verscheen eerst op Galaxy Club – dé onafhankelijke Samsung experts.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here